Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland
Voor dringende gevallen 24/7

Actuele strafzaak

Vrouw met baby tegen muur gesmakt bij overval (1limburg.nl)

Bij een brute woningoverval in Venray twee weken geleden, is het vrouwelijke slachtoffer en haar twee maanden oude baby door de overvaller tegen een muur gesmeten.

Dat gebeurde toen een van de twee overvallers een ruk aan de jurk van het slachtoffer gaf terwijl de vrouw de baby in haar armen droeg, zo werd dinsdagavond duidelijk tijdens een uitzending van Opsporing Verzocht.

Huilende baby
Eerder kneep de man de keel van de vrouw dicht en sleurde hij haar aan het haar door het appartement, terwijl hij in het Pools om geld vroeg en de baby op de bank lag te huilen. Geld was er niet, uiteindelijk gingen de overvallers er met de trouwring van het slachtoffer vandoor.

Zwart voor de ogen
De overvaller en zijn vrouwelijke partner drongen op vrijdagmiddag 14 augustus even na 13:00 uur de portiekflat aan de Doormanstraat binnen, waarschijnlijk omdat de deur van de hal vanwege de warmte open stond. Het Pools sprekende duo belde aan bij het eveneens Poolse slachtoffer, die zodra ze de deur open deed bij haar keel werd vastgepakt, waarbij het haar zwart voor de ogen werd.

Handlanger
De mannelijke overvaller van zo’n 30 jaar oud heeft donkerbruin tot zwart stekelhaar en is ongeveer 1.75 meter groot. Hij droeg een zwart T-shirt. De vrouw had blond haar in een knotje. Zij is rond de 25 jaar en droeg een shirt met een tijgerprint. Mogelijk hadden zij ook nog een handlanger die op de uitkijk stond. Van deze persoon is geen signalement.

 

https://www.1limburg.nl/vrouw-met-baby-tegen-muur-gesmakt-bij-overval

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

In de media
met actuele strafzaken

Populaire verzoeken:
Begin te typen om de berichten te zien die je zoekt.