Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland
Voor dringende gevallen 24/7

Actuele strafzaak

Video: Slachtoffer met spoed naar ziekenhuis na schietpartij op oprit (Limburger.nl)

Op een oprit bij een huis in Sittard heeft zondagavond een schietpartij plaatsgevonden.

Een slachtoffer is met verwondingen aan het gezicht met spoed overgebracht naar het academisch ziekenhuis in Maastricht.
Agenten hebben een verdachte aangehouden voor de schietpartij op Aan het Broek, die rond kwart over zeven plaatsvond. De schietpartij vond plaats op de oprit van de verdachte. In de woning van de verdachte is een vuurwapen aangetroffen. Het gaat vermoedelijk om het wapen waarmee geschoten is.

Conflict

Een deel van de straat Aan het Broek is afgesloten vanwege forensisch onderzoek. Er waren veel omstanders bij de afzetting. Buurtbewoners vertelden dat de bewoner zou hebben geschoten op een man die met een wapen verhaal was komen halen voor een ruzie.

Deze zou spelen tussen zijn kleindochter en de dochter van de bewoner, die werd aangehouden. De politie wil deze lezing niet bevestigen, maar wel dat de oorzaak van het conflict vermoedelijk in de relationele sfeer ligt. Het slachtoffer werd iets verderop aan de Westlandstraat met een schotwond in het gezicht aangetroffen.https://www.limburger.nl/cnt/dmf20190414_00101112/schietpartij-in-sittard

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

In de media
met actuele strafzaken

Populaire verzoeken:
Begin te typen om de berichten te zien die je zoekt.