Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland
Voor dringende gevallen 24/7

Actuele strafzaak

Van speelgoeddinosaurussen tot shampoo: bestolen koopjesreus Action vindt duizenden producten terug in Sittard (Limburger.nl)

Sittard – De internationaal opererende winkelketen Action is op grote schaal bestolen. Gestolen goederen zijn illegaal verkocht in een Sittardse tweedehandswinkel. Het gaat om een breed scala aan producten; van shampoo tot speelgoeddinosaurussen.

Maandag heeft een tweedehandswinkel, gelegen aan de Monseigneur Vranckenstraat in Sittard, bezoek gehad van de recherche. Dat bevestigt een politiewoordvoerster tegenover De Limburger. Er is niemand aangehouden. „Action heeft melding gemaakt bij de politie van het feit dat het geconcludeerd had dat er spullen verkocht werden die uitsluitend door Action verkocht konden worden. In het kader daarvan is een onderzoek opgestart”, legt de politiewoordvoerster uit. Of er verdachten in beeld zijn, wil ze niet kwijt, omdat het onderzoek nog loopt. „Maar in de winkel zijn onder andere huishoudelijke producten en speelgoed in beslag genomen.” Er zouden maandag zo’n 2000 producten zijn meegenomen. Zowel de politie als Action gaat niet in op dat aantal.

De advocaat die de verdachte(n) in deze strafzaak bijstaat is:

Francoise Landerloo

STRAFRECHTADVOCAAT

In de media
met actuele strafzaken

Populaire verzoeken:
Begin te typen om de berichten te zien die je zoekt.