Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland
Voor dringende gevallen 24/7

Actuele strafzaak

Pillenprins uit Brunssum spil in internationale drugsproductie: ‘Zouden ze nou in die telefoons zitten, ik snap het niet’ (Limburger.nl)

De een heeft de lugubere bijnaam ‘de Vingerknipper’, de ander wordt gerekend tot ’s lands grootste spelers in de drugsproductie. In hun schaduw verschijnt de naam van Conner S. (31) uit Brunssum plots vaker in strafdossiers.

In Nederland gaat de Dienst Landelijke Recherche over de aanpak van de zware, georganiseerde misdaad. Deze dienst schrijft in 2021 in een memo: ‘Nederlandse synthetische drugscriminelen behoren tot de internationale top en beschikken over criminele netwerken over de hele wereld. Productie van synthetische drugs vindt veelal plaats in Nederland of net over de grens, waarbij de Nederlandse crimineel de leiding heeft over veelal fluïde netwerken.’ De memo vindt De Limburger terug in een strafdossier over Conner S. en een groep medeverdachten. Wie is deze Brunssumer, die door ingewijden hoog in de criminele boom wordt geplaatst, maar bij het grote publiek geen bellen doet rinkelen?

De advocaat die de verdachte(n) in deze strafzaak bijstaat is:

Francoise Landerloo

STRAFRECHTADVOCAAT

Sjanneke de Crom

STRAFRECHTADVOCAAT

In de media
met actuele strafzaken

Populaire verzoeken:
Begin te typen om de berichten te zien die je zoekt.