Per i casi urgenti, i nostri avvocati sono Disponibile 24 ore su 24 in tutti i Paesi Bassi
Per i casi urgenti 24 ore su 24, 7 giorni su 7

Furto con violenza

Gli avvocati penalisti di Weening si sono specializzati avvocati in termini di Furto con violenza. Per i casi urgenti, i nostri avvocati sono disponibili 24 ore su 24 in tutti i Paesi Bassi.
Siamo felici di aiutarvi!
Ti stai insospettendo?
In tal caso, contattate direttamente un avvocato penalista 24 ore su 24.

Weening Criminal Lawyers è uno studio legale a cui potete rivolgervi per avere sia una consulenza legale che la migliore rappresentanza in tribunale.

Indice dei contenuti

Diefstal met geweld strafrecht advocaat - Weening Strafrechtadvocaten

1. De beste strafrechtadvocaat voor diefstal met geweld

2. Advocaat strafrecht diefstal met geweld.
3. Strafrecht advocaat voor uw strafzaak diefstal met geweld?
diefstal met geweld straf
diefstal met geweld advocaat
diefstal in vereniging

Wat is diefstal met geweld?

Wanneer bij een diefstal geweld wordt gebruikt of met geweld wordt gedreigd, wordt dit zwaarder gestraft dan een ‘eenvoudige’ furto. Hoewel de gemiddelde burger spreekt van een “overval”, spreekt de wet van diefstal met geweld. Hiervan is sprake indien het geweld (of het dreigen daarmee) is toegepast om de diefstal mogelijk te maken. De wetgever stelt geen eisen aan de ernst van het geweld. Een enkel ruk of duw, zonder noemenswaardig letsel, kan dus al voldoende zijn om tot een veroordeling te komen. Dit geldt evenzeer voor het dreigen met een wapen.

Welke straf kunt u krijgen voor diefstal met geweld?

Diefstal met geweld wordt gezien als de zwaarste vorm van diefstal. De rechter kan daarom een gevangenisstraf opleggen voor de duur van negen jaar. Indien daar strafverzwarende omstandigheden bovenop komen, zoals zwaar lichamelijk letsel of de dood, kan dit oplopen tot vijftien jaar cel. De te verwachten straf is zeer afhankelijk van de omstandigheden in uw caso penale. Factoren die een rechter meeweegt zijn in ieder geval het soort geweld en het ontstane letsel. Om een goede inschatting te maken van de relevante factoren, kunt u contatto opnemen met een van onze avvocati.

" Rapido e orientato al risultato. Molto soddisfatto del risultato. "

Wat is het verschil tussen diefstal met geweld en afpersing?

Het verschil tussen diefstal met geweld en estorsione is klein. Een dief zal het goed wegnemen. De dader van afpersing dwingt de ander het goed af te geven. Ter verduidelijking: degene die tijdens een gewapende overval geld uit de kassa haalt, maakt zich schuldig aan diefstal met geweld. Degene die de winkelbediende onder bedreiging van een vuurwapen dwingt om het geld af te geven, maakt zich schuldig aan afpersing. De wet kent aan beide delicten dezelfde maximumstraf toe.

Waarom een advocaat nemen als u verdacht wordt van diefstal met geweld?

Omdat sprake is van een ernstig feit, riskeert u een lange gevangenisstraf. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw toekomst. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in dit soort delicten. Wij weten als geen ander wat in uw strafzaak de beste verdedigingsstrategie is. Uw advocaat zal uitzoeken of mogelijk een vrijspraak in uw strafzaak schuilt. Ook kunnen bijzondere omstandigheden in uw zaak meespelen waardoor u een lagere straf krijgt. Neemt u vrijblijvend contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Per Furto con violenza Voleva un avvocato penalista?
Contatto diretto con un avvocato specializzato in diritto penale nel campo del Furto con violenza?

Questo articolo è stato utile?

I nostri avvocati penalisti
nei media con Furto con violenza

Richieste popolari:
Iniziare a digitare per vedere i post che si stanno cercando.