Pour les cas urgents, nos avocats sont Disponible 24 heures sur 24 dans l'ensemble des Pays-Bas
Pour les cas urgents 24 heures sur 24, 7 jours sur 7

Vol avec violence

Weening criminal lawyers s'est spécialisé avocats en termes de Vol avec violence. Pour les cas urgents, nos avocats sont disponibles 24 heures sur 24 dans l'ensemble des Pays-Bas.
Nous sommes heureux de vous aider !
Vous avez des soupçons ?
Si c'est le cas, contactez directement un avocat spécialisé en droit pénal 24 heures par jour.

Weening Criminal Lawyers est un cabinet d'avocats auquel vous pouvez vous adresser pour obtenir des conseils juridiques et la meilleure représentation devant les tribunaux.

Table des matières

Diefstal met geweld strafrecht advocaat - Weening Strafrechtadvocaten

1. De beste strafrechtadvocaat voor diefstal met geweld

2. Advocaat strafrecht diefstal met geweld.
3. Strafrecht advocaat voor uw strafzaak diefstal met geweld?
diefstal met geweld straf
diefstal met geweld advocaat
diefstal in vereniging

Wat is diefstal met geweld?

Wanneer bij een diefstal geweld wordt gebruikt of met geweld wordt gedreigd, wordt dit zwaarder gestraft dan een ‘eenvoudige’ vol. Hoewel de gemiddelde burger spreekt van een “overval”, spreekt de wet van diefstal met geweld. Hiervan is sprake indien het geweld (of het dreigen daarmee) is toegepast om de diefstal mogelijk te maken. De wetgever stelt geen eisen aan de ernst van het geweld. Een enkel ruk of duw, zonder noemenswaardig letsel, kan dus al voldoende zijn om tot een veroordeling te komen. Dit geldt evenzeer voor het dreigen met een wapen.

Welke straf kunt u krijgen voor diefstal met geweld?

Diefstal met geweld wordt gezien als de zwaarste vorm van diefstal. De rechter kan daarom een gevangenisstraf opleggen voor de duur van negen jaar. Indien daar strafverzwarende omstandigheden bovenop komen, zoals zwaar lichamelijk letsel of de dood, kan dit oplopen tot vijftien jaar cel. De te verwachten straf is zeer afhankelijk van de omstandigheden in uw affaire pénale. Factoren die een rechter meeweegt zijn in ieder geval het soort geweld en het ontstane letsel. Om een goede inschatting te maken van de relevante factoren, kunt u contact opnemen met een van onze avocats.

“ Snel en resultaatgericht. Zeer tevreden over de uitkomst. ”

Wat is het verschil tussen diefstal met geweld en afpersing?

Het verschil tussen diefstal met geweld en extorsion is klein. Een dief zal het goed wegnemen. De dader van afpersing dwingt de ander het goed af te geven. Ter verduidelijking: degene die tijdens een gewapende overval geld uit de kassa haalt, maakt zich schuldig aan diefstal met geweld. Degene die de winkelbediende onder bedreiging van een vuurwapen dwingt om het geld af te geven, maakt zich schuldig aan afpersing. De wet kent aan beide delicten dezelfde maximumstraf toe.

Waarom een advocaat nemen als u verdacht wordt van diefstal met geweld?

Omdat sprake is van een ernstig feit, riskeert u een lange gevangenisstraf. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw toekomst. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in dit soort delicten. Wij weten als geen ander wat in uw strafzaak de beste verdedigingsstrategie is. Uw advocaat zal uitzoeken of mogelijk een vrijspraak in uw strafzaak schuilt. Ook kunnen bijzondere omstandigheden in uw zaak meespelen waardoor u een lagere straf krijgt. Neemt u vrijblijvend contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Pour Vol avec violence Vous voulez un avocat spécialisé en droit pénal ?
Contact direct avec un avocat spécialisé en droit pénal dans le domaine des Vol avec violence?

Cet article vous a-t-il été utile ?

Nos avocats pénalistes
dans les médias avec Vol avec violence

Demandes populaires :
Commencez à taper pour voir les articles que vous recherchez.