Para casos urgentes, nuestros abogados Disponible las 24 horas del día en todos los Países Bajos
Para casos urgentes 24/7

Complejo judicial de Zaanstad

Estaremos encantados de ayudarle.
¿Estás sospechando?
Si es así, póngase en contacto directamente con un abogado penalista las 24 horas del día.

Weening Criminal Lawyers es un bufete de abogados al que puede acudir tanto para obtener asesoramiento jurídico como la mejor representación ante los tribunales.
Abogado penalista - trabajando en todo el país
Penitentiaire Inrichting Justitieel Complex Zaanstad - Weening Strafrechtadvocaten

2. justitieel complex zaanstad postadres

3. justitieel complex zaanstad contact

Het Justitieel Complex Zaanstad voldoet aan alle eisen en normen van deze tijd, bijvoorbeeld in het kader van daglichttoetreding en ventilatie en biedt tevens aansluiting op de moderne ICT-technologie en beveiliging.

Het Justitieel Complex Zaanstad voldoet aan alle eisen en normen van deze tijd, bijvoorbeeld in het kader van daglichttoetreding en ventilatie en biedt tevens aansluiting op de moderne ICT-technologie en beveiliging. De inrichting biedt mogelijkheden tot maximale zelfredzaamheid (individuele bewegingsvrijheid) van justitiabelen, ter voorkoming van hospitalisatie en betere voorbereiding op terugkeer in de samenleving.

Deze nieuwe inrichting biedt plaats aan meer dan 1.000 justitiabelen, waaronder ook gedetineerde psychiatrische patiënten. Voor hen is er speciale zorg in een inpandige kliniek, het Penitentiair Psychiatrisch Centrum (PPC). De inrichting is multifunctioneel en flexibel in bestemming. Behalve het PPC, de EZV en de luwte afdeling, zijn vrijwel alle cellen uitgevoerd als meerpersoonscel. Per 1 juni 2016 is het PPC in gebruik genomen en begin september 2016 volgen de gevangenis en het Huis van Bewaring.

Justitieel Complex Zaanstad locatie

Contactgegevens

Postadres

Complejo judicial de Zaanstad
Postbus 3068
1500 HD Zaandam

Tel: 08807 38000

Bezoekadres

Smeet 1
1551 NG Westzaan

Peticiones populares:
Empieza a escribir para ver las entradas que buscas.