Para casos urgentes, nuestros abogados Disponible las 24 horas del día en todos los Países Bajos
Para casos urgentes 24/7

Robo con violencia

Weening abogados penalistas se ha especializado abogados en términos de Robo con violencia. Para casos urgentes, nuestros abogados están disponibles las 24 horas del día en toda Holanda.
Estaremos encantados de ayudarle.
¿Estás sospechando?
Si es así, póngase en contacto directamente con un abogado penalista las 24 horas del día.

Weening Criminal Lawyers es un bufete de abogados al que puede acudir tanto para obtener asesoramiento jurídico como la mejor representación ante los tribunales.

Índice

Diefstal met geweld strafrecht advocaat - Weening Strafrechtadvocaten

1. De beste strafrechtadvocaat voor diefstal met geweld

2. Advocaat strafrecht diefstal met geweld.
3. Strafrecht advocaat voor uw strafzaak diefstal met geweld?
diefstal met geweld straf
diefstal met geweld advocaat
diefstal in vereniging

Wat is diefstal met geweld?

Wanneer bij een diefstal geweld wordt gebruikt of met geweld wordt gedreigd, wordt dit zwaarder gestraft dan een ‘eenvoudige’ robo. Hoewel de gemiddelde burger spreekt van een “overval”, spreekt de wet van diefstal met geweld. Hiervan is sprake indien het geweld (of het dreigen daarmee) is toegepast om de diefstal mogelijk te maken. De wetgever stelt geen eisen aan de ernst van het geweld. Een enkel ruk of duw, zonder noemenswaardig letsel, kan dus al voldoende zijn om tot een veroordeling te komen. Dit geldt evenzeer voor het dreigen met een wapen.

Welke straf kunt u krijgen voor diefstal met geweld?

Diefstal met geweld wordt gezien als de zwaarste vorm van diefstal. De rechter kan daarom een gevangenisstraf opleggen voor de duur van negen jaar. Indien daar strafverzwarende omstandigheden bovenop komen, zoals zwaar lichamelijk letsel of de dood, kan dit oplopen tot vijftien jaar cel. De te verwachten straf is zeer afhankelijk van de omstandigheden in uw caso penal. Factoren die een rechter meeweegt zijn in ieder geval het soort geweld en het ontstane letsel. Om een goede inschatting te maken van de relevante factoren, kunt u póngase en contacto con opnemen met een van onze abogados.

" Rápido y orientado a los resultados. Muy satisfecho con el resultado. "

Wat is het verschil tussen diefstal met geweld en afpersing?

Het verschil tussen diefstal met geweld en extorsión is klein. Een dief zal het goed wegnemen. De dader van afpersing dwingt de ander het goed af te geven. Ter verduidelijking: degene die tijdens een gewapende overval geld uit de kassa haalt, maakt zich schuldig aan diefstal met geweld. Degene die de winkelbediende onder bedreiging van een vuurwapen dwingt om het geld af te geven, maakt zich schuldig aan afpersing. De wet kent aan beide delicten dezelfde maximumstraf toe.

Waarom een advocaat nemen als u verdacht wordt van diefstal met geweld?

Omdat sprake is van een ernstig feit, riskeert u een lange gevangenisstraf. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw toekomst. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in dit soort delicten. Wij weten als geen ander wat in uw strafzaak de beste verdedigingsstrategie is. Uw advocaat zal uitzoeken of mogelijk een vrijspraak in uw strafzaak schuilt. Ook kunnen bijzondere omstandigheden in uw zaak meespelen waardoor u een lagere straf krijgt. Neemt u vrijblijvend contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Para Robo con violencia ¿busca un abogado penalista?
Contacto directo con un abogado penalista especializado en el ámbito de Robo con violencia?

¿Le ha resultado útil este artículo?

Nuestros abogados penalistas
en los medios de comunicación con Robo con violencia

Peticiones populares:
Empieza a escribir para ver las entradas que buscas.