stijn van merm strafrecht advocaat

advocaat strafrecht van merm

abogado penalista fiscal

abogado de justicia juvenil

vreemdelingen strafrecht

Serge Weening abogado penalista

mejor abogado penalista

mejor abogado penalista rotterdam

mejor abogado penalista

Mejor abogado penalista den haag

“ U staat er niet alleen voor. ”

Stijn van Merm is in 2019 cum laude strafrechtelijk afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarnaast heeft hij zich toegelegd op het bestuurlijke sanctierecht, wat onder meer tot uitdrukking is gekomen in zijn masterscriptie over de initiatiefwet tot het verbieden van ‘Outlaw Motorcycle Gangs’.

De passie van Stijn van Merm ligt bij de strafrechtadvocatuur. Hij heeft reeds tijdens zijn studie stages gelopen bij gerenommeerde advocatenkantoren, waaronder Anker en Anker Strafrechtadvocaten. Ook heeft hij een stage gelopen bij het Openbaar Ministerie. Dat gecombineerd met zijn werkzaamheden als griffier in strafzaken bij de Rechtbank Gelderland maakt dat hij zaken ook vanuit een ander perspectief kan beoordelen.

Daarnaast heeft hij zich – als werkstudent bij Dirkzwager Legal & Tax – onder meer bezig gehouden met zaken omtrent de sluiting van drugspanden, alsook bestuurlijke boetes en de Wet Bibob. Daar heeft hij de affiniteit ontwikkeld voor vraagstukken waarbij het strafrecht en het bestuursrecht samenkomen.

Als student nam Stijn van Merm deel aan het talentenprogramma Summercourt en won hij in 2017 de Nationale Studenten Strafpleitcompetitie.

Sinds september 2019 maakt Stijn van Merm deel uit van het team van Weening Strafrechtadvocaten waar hij in januari 2020 beëdigd werd als advocaat-stagiair.

Stijn van Merm abogado penalista en los medios de comunicación
con causas penales en curso

Abogado penalista - trabajando en todo el país

Stijn van Merm heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Derecho penal

En virtud de este registro, está obligado a obtener cada año natural 10 puntos de formación en cada una de las principales áreas del derecho registradas, de acuerdo con las normas del Colegio de Abogados de los Países Bajos.

¡Estaré encantada de ayudarle!
¿Estás sospechando?

Si es así, póngase en contacto directamente con un abogado penalista las 24 horas del día.

Weening Criminal Lawyers es un bufete de abogados al que puede acudir tanto para obtener asesoramiento jurídico como la mejor representación ante los tribunales.
¿CASO URGENTE?