bo te baerts strafrecht advocaat

advocaat strafrecht bo te baerts

heerlen strafrecht advocaat

Serge Weening strafrechtadvocaat

beste advocaat strafrecht

beste strafrechtadvocaat rotterdam

strafrechtadvocaat beste

Beste strafrechtadvocaat den haag

“ Oog voor detail kan allesbepalend zijn. ”

Na het atheneum te Sittard, studeerde mr. Bo te Baerts Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht. Nog tijdens haar bachelor gaf zij blijk van haar pleitvaardigheden door het winnen van de Nationale Requireerwedstrijd. Met een cum laude cijferlijst voor zowel de Master Strafrecht als de Master Privaatrecht, heeft zij brede juridische kennis.

Tijdens haar studie heeft Bo op uiteenlopende gebieden praktijkervaring opgedaan. Zo maakte zij gedurende twee jaar deel uit van het bestuur van de rechtenfaculteit. Verder heeft Bo deelgenomen aan Summercourt, een masterclass door de rechterlijke macht, het Openbaar Ministerie en de politie, bedoeld voor een selecte groep getalenteerde studenten. Naast een stage bij het OM in Maastricht en Amsterdam, heeft zij stage gelopen bij advocatenkantoren in binnen- en buitenland. Deze uiteenlopende ervaring maakt dat zij verschillende invalshoeken bij haar juridisch advies kan betrekken.

Na haar student-stage bij Weening Strafrechtadvocaten kreeg zij nog tijdens haar studie een baan aangeboden.

Bo te Baerts strafrechtadvocaat in de media
met actuele strafzaken

Strafrecht advocaat - landelijk werkzaam

Bo te Baerts heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Strafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ik help u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?